MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
10.7.2017

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.

Suroviny pro cca 4 porce

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 ° C.

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme med, prolisovaný česnek, kurkumu, zázvor, špetku cayenského pepře, sůl a pepř. Směs necháme svařit asi na polovinu, aby byla lesklá a hustá.

Nalejeme ji na stehýnka v míse a ze všech stran je obalíme. Pak vyklopíme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Nakonec potřeme slunečnicovým olejem a pečeme do zlatova a křupava.

Přejeme dobrou chuť!

Autor / zdroj: PR

Doporučujeme

TRADIČNÍ UHELNÉ SKLADY

Žďár nad Sázavou, Bystřice nad Pernštejnem, Nové Město na Moravě, Velké Meziříčí. Sortiment, ceny a další informace na: www.stone-hearth.cz. Telefon na vedení firmy: 566 550 473, e-mail: stone.hearth@tiscali.cz.

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Vysočinu i nadále trápí sucho

Letošní rok je již třetím rokem po sobě, kdy je území Kraje Vysočina postiženo suchem a nedostatkem vody. Zima byla poměrně dlouhá a srážkově bohatší

Post

Milovník červených traktorů se vydal s historickým strojem ZETOR 25 na dlouhou cestu

S historickým traktorem ZETOR 25, který vznikl už před více než půl stoletím, se opět vydal na cestu nadšenec Martin Havelka.

Post

Zlatá jeřabina 2016 patří Dni dětské vietnamské kultury a obnově hradu v Ledči nad Sázavou

Zastupitelstvo Kraje Vysočina rozhodlo o udělení cen v anketě Zlatá Jeřabina – Cena Kraje Vysočina za kulturní počin roku 2016. Nejvíce hlasů získaly

Reklama

Reklama

PARTNEŘI

www.beautyexpo.cz www.stone-hearth.cz garaze.fabrego.cz Maminčino koření www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz